V petek, 16.2.2018 je v gasilskem domu Smolnik potekal že 111. Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Smolnik. Tokratni občni zbor je bil nov pomembni mejnik v društvu, saj se je volilo oz. potrdilo novo vodstvo za mandatno obdobje petih let.

Gasilsko društvo Smolnik je potrdilo novega predsednika društva in sicer Cveto Ketiša, dolgoletnega člana, ki izhaja iz družinske tradicije. Nejc Kokot (bivši poveljnik) pa je poveljevanje prostovoljnega gasilskega društva predal takratnemu namestniku poveljnika, zato je tudi na tem občnem zboru bil kandidat Uroš Zorman izvoljen za novega poveljnika Prostovoljnega gasilskega društva Smolnik. 

 

Novoizvoljeni poveljnik PGD Smolnik je zapisal: 

 

“Prevzem nove funkcije je šele začetek. Želim si, da postanemo močna ekipa, da bomo skupaj z vnemo vsakogar izmed nas delovali na aktivni pridobitvi novih operativnih članov, na področju usposabljanja ter praktičnih vaj. Da bomo utrjevali svoje znanje in izkušnje prenašali na mlade člane.

Želim si, da bi vsa društva skupaj dobro sodelovala, saj naše poslanstvo meji na eni in edini nalogi, POSKRBETI za varnost naših krajanov, in navsezadnje tudi nas samih.”

Uroš Zorman poveljnik PGD Smolnik.

 

Scroll Up